Hara | Teràpies integratives - Hara
Shiatsu Shiatsu
Nutrició cel·lular activa

La Nutrició Cel·lular Activa és una teràpia que tracta les patologies, dolors o disfuncions de l’organisme i regula tot el potencial funcional de la cèl·lula perquè aquesta pugui eliminar els tòxics i restablir els nutrients dels quals pugui tenir carència l’organisme.
En la Nutrició Cel·lular Activa fem les correccions dietètiques necessàries que permetin al cos fer una bona detoxificació i reestructuració cel·lular en benefici d’un estat òptim de salut..

Shiatsu

El Shiatsu, paraula que significa pressió amb els dits, és una tècnica terapèutica d’origen japonès, basada en els principis de la Medicina Tradicional Xinesa. S’aplica als Meridians o Canals Energètics que es troben distribuïts per tot el cos, mitjançant els dits, les mans, els colzes; amb suaus pressions, contactes o estiraments.
Es tracta d’una teràpia molt relaxant i agradable que permet tractar diferents disfuncions i patologies de l’organisme per restablir la salut; i que actua preferentment com a eina preventiva.

Teràpia de polaritat

La Teràpia de Polaritat va ser desenvolupada pel Dr. Randolph Stone i consisteix en un sistema que integra vàries disciplines i coneixements de diferents tradicions mèdiques orientals i occidentals.
La cura consisteix a contactar amb el corrent de vida interna i restablir el lliure flux de la seva energia. Tenint sempre com a eix central el pacient en la seva globalitat, s’aplica mitjançant tocs terapèutics en el cos i complementant amb recomanacions alimentàries, ioga de polaritat i suport psicoemocional.

Flors de Bach

Les Flors de Bach són una sèrie d’essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals com pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions. El Dr. Bach, metge i homeòpata va experimentar amb diverses flors silvestres natives de la regió de Gal·les, a Gran Bretanya, d’on ell era originari, fins a trobar 38 remeis naturals, cadascun amb propietats curatives per a diferents problemes emocionals.
La seva teoria era que les malalties físiques tenen un origen emocional, i que si els conflictes emocionals subsisteixen per molt temps, la malaltia del cos comença a aparèixer. No obstant això, en restaurar l’equilibri emocional es resol la malaltia física. Va ser d’aquesta manera que va desenvolupar la Teràpia de les emocions.

© 2019 Hara